Geregistreerd mediator. Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.
Handelsnaam van Westerling Mediation
Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg e.o.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Echtscheiding

Het terecht komen in een echtscheiding betekent een moeilijke fase in je leven. Behalve de emoties die je ondergaat, moeten er zakelijk veel dingen geregeld worden.
Indien jij en je (ex-)partner het samen goed willen regelen schakel dan de Westerlin Mediation, aangesloten bij de Raad van Mediators in. Op persoonlijke en professionele wijze bemiddelen en begeleiden we jullie beiden tijdens het hele proces. En dat tegen een scherp vooraf vastgesteld tarief. Geen verrassingen achteraf! Lees verder.

Partnerschap

Heeft u een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap dat u en uw partner willen ontbinden? De conflictmediator regelt dit in samenspraak met u beiden. Alle afspraken m.b.t. pensioenen, inboedel, vermogens en andere zaken worden officieel vastgelegd in een convenant. Bij het geregistreerd partnerschap zorgen we ook voor de noodzakelijke inschrijvingen in het gemeenteregister.

U kunt rekenen op een scherp tarief zonder verrassingen achteraf!

Ouderschapsplan

Heeft u op het moment van scheiding en/of het verbreken van een samenleving(s)contract minderjarige kinderen? Het is volgens de Nederlandse wet verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Een aantal afspraken tussen beide ouders met betrekking tot opvoeding en welzijn van de kinderen wordt daarin vastgelegd.
De conflictmediator helpt u om samen tot een plan te komen waarmee beide partijen en de kinderen in de toekomst zo min mogelijk kans maken in conflictsituaties terecht te komen.

Overige conflicten

Er zijn veel meer situaties denkbaar waarbij de family conflict mediator u van dienst kan zijn. Denk aan begeleiding bij de verdeling van erfenissen tot en met conflicten tussen ouders en (volwassen) kinderen en ruzies binnen gezinnen of families.
Het voorkomen van conflicten of -als dat al niet meer kan- het beheersen van conflicten is dat waar de mediator voor is opgeleid.
Mocht u een conflict willen voorkomen of oplossen? Doe de mediationscan en u weet snel of conflictmediation zin heeft.

Met wachten los je niets op! Ga zo snel mogelijk met elkaar en de mediator aan tafel!

groeit uw conflict....uit de hand? Neem contact op met de Conflicten MediatorGroei conflict


Kleur conflict

Kleurrijk conflict? Een mediator brengt het tot rust.

Zien twee partijen het niet meer scherp? Bel de Conflicten Mediator!Zon conflict


Schiet conflict

Ieder conflict is op te lossen via mediation

Kleine conflicten groeien grootBaby conflict


Jij - ik conflict

jij! nee jij! ik! Ja jij! Kan de Conflicten Mediator misschien helpen?